Veelgestelde vragen

De online geboortecursus is onmiddellijk beschikbaar via de website na aankoop. Hij is opgedeeld in 7 modules + 2 bonusmodule. De video’s zijn allen tussen de 1 en 12 minuten, samen goed voor 6 uur informatief plezier. Je kan de info verwerken op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wil. Je vindt ook bijgevoegd een werkboek.
Je hebt 9 maanden toegang tot de online cursus.
Wanneer je enkel de cursus aankoopt is tussen de 20 en 30 weken ideaal, al mag je ook al vroeger starten natuurlijk. Wanneer je het complete traject kiest, raad ik jou aan te starten tussen 16 en 24 weken, zodoende dat je het maximale uit je coaching tijjdens de zwangerschap kan halen.
JA: of het nu je eerste, tweede of derde kindje is, of je nu thuis, op een onbewoond eiland of in het ziekenhuis wil bevallen: de kennis zal jou sowieso helpen met meer vertrouwen toe te leven naar de bevalling & zal je beter voorbereiden op de kraamperiode!
Ja: de video’s zijn op alle toestellen beschikbaar. Je kan het ook streamen op je tv
Wat mij betref: JA! Je geboorte-ervaring, herinner je je nog op je 90ste verjaardag! Van welke merken je babyspullen kwamen zal je wellicht niet onthouden. Ik snap dat het spannend is om geld te investeren in deze cursus en eventuele coaching. Ik ben er echter van overtuigd dat een geboorte-ervaring waar je in je kracht kan staan een gunsDge invloed heef op je rol in het ouderschap. Misschien is het wel handig om deze cursus op je geboortelijst toe te voegen, of te vragen als baby-shower cadeau van je vriendinnen!Die baby heef veel meer aan een ouder die in zijn/haar kracht staat, dan aan die buggy van het allerhipste merkje. ;-)
eerst en vooral: jij moet juist niets! Qua kennis en info is dit de meest uitgebreide cursus die je zal vinden. Wel kan het handig zijn om info-avonden of een rondleiding mee te volgen bij de zorgverleners bij wie je wenst te bevallen.
Ik haal een aantal technieken vanuit hypnobirthing aan. Wil je verdere verdieping hierin, kan je eventueel nog een specifieke hypnobirthing-cursus volgen.
Er zijn hospitalisatie verzekeringen die (een gedeelte) terugbetalen van de online cursus. Vraag dit zelf na bij je verzekering.voor de coaching voorziet de mutualiteit een gedeelte in terugbetaling op voorwaarde dat je zwanger bent of max 1 jaar bevallen.
Ja dat kan. Je kan er ook voor kiezen om in 2 of 3 keer te betalen. Stuur me dan een mailtje naar info@buikgewoel.be